ESP2_Design
Kom på internet nu - sikkert, let og til en fornuftig pris!
Med din egen unikke hjemmeside kan du forøge din virksomheds indtjeningsmuligheder og kundegrundlag, samtidig med at du servicerer dine bestående kunder. Med et link på en af vores lokale søgemaskiner kan du yderligere forstærke effekten af at have en hjemmeside! Link og annoncesider oprettet under WEBBY kan via SØGEORDSOPTIMERING opfanges af andre søgemaskiner, bl.a. www.google.com   
Sideline blue
Unikke hjemmesider til Unikke virksomheder!
Vi designer din hjemmeside fra grunden af, eller giver din nuværende nyt design, ofte med tilføjelse af nye funktioner, tilpasset efter dine ønsker og behov. Langt de fleste får i dag opsat hjemmeside i en CMS skabelon hvorved man selv bliver i stand til at vedligeholde og udbygge hjemmesiden i fremtiden.

CMS systemer/webskabeloner er nutidens løsning
Med det nuværende prisniveau på CMS systemer kan det ikke svare sig at opbygge en hjemmeside manuelt helt fra grundet af. Vi anbefaler derfor at du vælger at få din hjemmeside opbygget i et CMS systemet. Vi er forhandlere af CMS systemet WebPublisher, udviklet af A/S Scannet i Kolding. Vi har rigtig gode erfaringer med dette system der er kendt for at være brugervenligt med høj funktionalitet til både at styre hjemmeside, intranet og holde styr på dokumenter og billeder. Vælger du en CMS baseret løsning, har det i tilgift den store fordel at du selv uden problemer kan vedligeholde, udvide og opdatere din hjemmeside i fremtiden. 

Søgeordsoptimering og søgemaskiner

Det er ikke nok at have en hjemmeside, dine kunder skal også kunne finde frem til denne via Internettets søgemaskiner.
 - Det kan vi hjælpe dig med. 
  
I WebPublisher er der indbygget søgeordsoptimeringsmodul. Dette gør det dog ikke alene, der skal også være andre der linker til din hjemmeside, faktisk så mange som overhovedet muligt. Her opnår du en ekstra fordel når du er kunde hos dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger.

Link, bannerannoncer og annoncesider på WEBBY’ s 
lokale søgemaskiner

I alle WebHotel & WebPublisher løsninger er der inkluderet link i erhvervsregisteret under 1 branche på 1. WEBBY efter eget valg. Derved bliver det muligt at finde frem til din virksomhed, dine produkter og serviceydelser både lokalt, regionalt og globalt!

Tilbud på Webdesign

Vi er altid villige til at give et uforpligtende tilbud på webdesign projekter. Prisen på en opgave afhænger naturligvis af opgavens omfang, materialernes beskaffenhed m.m.
WebDesign
Vi starter og du fortsætter, eller du gør det hele selv?
WEBBY KONTAKT OG SUPPORT
Tlf. 4581 0022. Hverdage 8:00- 17:00. 
Øvrige dage efter aftale. - Læg besked på tlf. svarer.
Udvalgte referancer:

Birkerød Butikkerne  Gobobyg  
Lochtec    
   Birkerød Pottemageri  
   Fritidsskoler.dk  Rudersdal Idrætsråd

Sideline blue