Dyrbye_er_Flyttet_til_Rudersdal_ABCby

ESP1_Webhoteller
Kom på nettet - sikkert, let og til en fornuftig pris!
Vi har beskæftiget os med Internet siden 1997, hvor vi var med til at etablere og udvikle WEBBY Internet, der ud over hosting og webdesign driver lokale søgemaskiner i flere Nordsjællandske byer. Via et solidt netværk og forhandleraftaler kan vi tilbyde en bred vifte af Internetprodukter til fornuftige priser.
Sideline blue
dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger

WebHoteller & MailHoteller
Vi kan tilbyde at hoste din hjemmeside. Vælg mellem flere typer af webhoteller efter behov. I priserne er inkluderet opsætning af en startside/visitkort, så er du hurtigt i gang. Vi sørger for at søgeordsoptimere dit visitkort så din virksomhed og domænenavn hurtigt blive opfanget i søgemaskinerne. Alle typer webhoteller inkluderer link- og annonceside på en af vores webbby'er efter eget valg.

Webdesign
Vi designer din hjemmeside helt fra grunden af, eller giver din nuværende en ansigtsløftning, med tilføjelse af nye funktioner, søgeordsoptimering m.v. Du kan med fordel vælge at få opsat din hjemmeside i en CMS Web-skabelon.
  
CMS WebPublisher
Vi starter og du fortsætter, eller du gør det hele selv?
     
Langt de fleste foretrækker at få opsat hjemmesiden i et CMS system (Web-skabelon) så man selv kan opdatere og udbygge hjemmesiden. Vi benytter CMS skabelonen WebPublisher der er udviklet af A/S Scannet i Kolding. Systemet er kendt for at have stor brugervenlighed, stor funktionalitet tillige med at det er under fortsat udvikling i takt med at nye muligheder opstår på Internettet.
    
Link til din hjemmeside fra lokale søgemaskiner
Du kan opnå stor synlighed både lokalt og regionalt med link og bannerannonce på en af vores lokale søgemaskiner i Allerød, Furesø, Rudersdal eller Odsherred. Har du dit WebHotel hostet på vores server, er link på en WEBBY under en branche efter eget valg inkluderet i prisen.
 
Søgeordsoptimering 
Vi sørger for at indsætte de rette koder og søgeord i din hjemmeside så søgemaskinerne kan finde frem til din hjemmeside. Effekten af søgeordsoptimering og placeringer i søgemaskinerne kan stærkt forbedres hvis du ud over link og bannerannonce også får etableret en annonceside på en- eller flere af vores WEBBYér
 
Vi samler på tilfredse kunder!
Det lyder som flotte ord, men vi mener det alvorligt. Derfor gør vi meget ud af at yde en god, venlig og effektiv support. Selv om et projekt er afsluttet forsøger vi i videst muligt omfang for at være i jævnlig dialog med kunderne.
 
Kontakt os
Skulle vi give en detaljeret beskrivelser af alle vores produkter og løsninger, ville denne hjemmeside blive alt for omfattende. Derfor opfordrer vi dig til at ringe, eller skive til os for uddybende produktinformation, tilbud og løsningsforslag.

Olav Dyrbye/dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
Sideline blue