Søllerød Jazzklub - Pressemeddelelse - 30. oktober 2009
 
Rudersdal WEBBY mini logo 
RUDERSDAL WEBBY repræsenterer byerne: Birkerød, Holte, Nærum, Søllerød, Skodsborg, Trørød, Vedbæk, 
Søllerød Jazzklub i Rudersdal kommune, Nordsjælland, region Hovedstaden
 
Benny Goodman og Ben Webster fejres i Søllerød Jazzklub.
 
BennyGoodman-Hinton I år er det 100 år siden de to store jazzmusikere Benny Goodman og Ben Webster blev født. Det har Søllerød Jazzklub ønsket at fejre med Jesper Thilos Kvartet.

Jesper Thilo, som netop har fejret sit eget 50 års jubilæum som professionel musiker, er jo mest kendt som tenorsaxofonist, og spillede ofte sammen med den store amerikanske tenorsaxofonist Ben Webster i de mange år, hvor han boede i København.
  
Til gengæld hører man ikke så ofte Thilo spille klarinet, men han er faktisk uddannet som klarinettist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Det bliver derfor spændende at høre hvordan Jesper Thilo og hans kvartet vil fortolke nogle af klarinettisten Benny Goodmans klassikere.

Thilo-2009-01
Jesper Thilo kommer med sine fortinlige musikere, pianisten Søren Kristiansen, bassisten Ole Skipper Mosgaard og Frants Rifbjerg på trommer. 
 
Søllerød Jazzklub er ikke en lukket klub. Der er adgang for alle der møder frem.
Musikken begynder kl. 21 og dørene åbnes kl. 20.00 til kælderteatret på Nærum Skole, 
Fruerlund 7 - fredag den 6. november 2009.
 
Yderligere oplysninger om klubben fås på jazzklubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk, hos formanden Jens Bruhn 4556 1290 eller Povl Kyster, 4589 4198.
 
 firkant green Vælg: