Lynge Byfest og Kræmmermarked - Forberedelserne til årets byfest 2018
Der er afholdt generalforsamling

ABC By Allerød - præsenterer:
Allerød, Blovstrød, Lillerød og Lynge
   
Allerød Byfest og Kræmmermarked i kommune, region hovedstaden

Lynge Byfest og kræmmermarked

Foreningen Lynge har her i marts afholdt generalforsamling. Her blev den tidligere formand Gert Güttler valgt til dirigent, der hurtigt gav ordet til formanden for beretning om året. Formanden kunne berette om et godt år med mange besøgende, især til de to gratis koncerter fredag og lørdag. Vi nåede dog ikke en omsætning og et overskud som succes året 2016. Det kan skyldes et lidt dårligere vejr, men det kan også skyldes det faktum, at vi ikke havde noget cirkus fredag aften, det plejer at give ekstra kø i madteltet, men alt i alt et succes fyldt år. Kasseren kunne bagefter fremlægge et tilfredsstillende regnskab dog lidt under året før. Valgene var en hurtig affære, da hovedparten af bestyrelsen udpejes af de tre underliggende foreninger, så det er kun personer uden for de foreninger, der blive valgt på generalforsamlingen. Her var der genvalg til Knud Rasmussen, der pt. også er formand. Der blev også valgt en suppleant til Knud Rasmussen, og det valg faldt på Jørgen Johansen vores tidligere borgmester. Som ny revisor blev valgt Esben Buchwald. Generalforsamlingen afsluttede i god ro og orden inden vi gik over til et ordinært planlægningsmøde.
 

Der er allerede nu sket mange ting. Vi har igen fået et nyt medlem i planlægningsgruppen, det er Lea Nikander, der er akupunktør i Lynge, og vi forventer endnu et medlem fra Erhvervsforeningen.
Det er meget glædelig, at vi indenfor relativ kort tid har fået 3-4 nye medlemmer. Det er godt at få nye yngre kræfter ind med nye idéer.
Samtidig har vi også fået tilsagn om nye hjælpere under festen. Så det giver alt sammen håb om en god udvikling for fremtiden for byfesten. Vi forventer også at få en ny fundraiser, så vi kan få flere sponsorer. Det kræver mange penge at præsentere så stort et  gratis program, og vore ambitionerer heller ikke blevet mindre, og der falder altid sponsorer fra, så der skal altid arbejdes hårdt for at holde budgettet.
 
Festpladsen er blevet tilrettet, så det skaber bedre forhold for stadeholderne. Samtid er numrene blevet ændret, så det er mere logisk og er i overensstemmelse med, online booking på hjemmesiden.
Festpladsen Allerød Byfest.jpg

 

Med hensyn til underholdingen arbejdes der med mange nye idéer.

Der bliver anlagt en lille grusbane, hvor der skal være forskellige aktiviteter. Vi har indledt et tættere samarbejde med både Lynge Skole og Musikskolen, der vil komme med nye tiltag. Med hensyn til musikken kan vi på nuværende tidspunkt afsløre, at Sussi og Leo ikke kommer i år, men til gengæld er der et gensyn med The Powls lørdag aften. Men vi arbejder videre med et spændende musikprogram, så det bliver et mix mellem nye navne og de gammel kendte.
 
Det er helt sikkert, at det bliver et år med mange nye tiltag, så du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen, ved den sidste weekend i august.
 
Knud Rasmussen

Formand

 
 
Læs mere her..
LF
Find informationer om foreninger, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer i 
Allerød kommune; dvs. Allerød, Blovstrød, Lillerød & Lynge
 - på ABC By Allerød WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland & Storkøbenhavn.
 
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk

 

  FRITID OG FORENINGER
tilføj
tilføj
tilføj
tilføj
 Kontakt os
tilføj