Søllerød Jazzklub

Anders Bergcrantz i Søllerød Jazzklub!

Fredag d. 6 marts kl. 20.00 spiller den verdenskendte jazztrompetist bragt til jazzklubben
med sin forrygende kvintet.
 

Anders Bergcrantz i Søllerød Jazzklub!

Fredag d. 6 marts kl. 20.00 spiller den verdenskendte jazztrompetist bragt til jazzklubben med sin forrygende kvintet. Med baggrund i musikken fra Woodie Shaw og Freddie Hubbard har Bergcrantz i årtier skubbet jazzen endnu videre, og har gennem tiden spillet med med andre store internationale navne både i eget navn og hos andre. I sit svenske hjemland har Anders Bergcrantz i flere omgange vundet den anerkendte jazzpris “Gyllene Skivan” for sine udgivelser, og både i 1993 og 2007 vundet Sverige Radios Jazzkatten-pris for årets jazzmusiker.

Resten af Andersg Bergcrantz kvintet består af Sven-Erik Lundeqvist på klaver, Lasse Lundstrøm på bas, Lennart Gruvstedt på trommer og Robert Nordmark på saxofon.

Inden musikken går i gang vil mad blive serveret kl. 18.30. Middagen består af en forret a tunmousse serveret på bund af sprød salat hertil hjemmebagt brød. Aftenens hovedret er roastbeef serveret med bearnaise sauce, ovnstegte kartoffelbåde og salat med bagte rodfrugter.

 

Musikken går i gang kl. 20.00, og foregår igen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte. Baren er åben under hele koncerten med både kage og drikkevarer.

Billetter til både mad og musik  kan købes på https://www.place2book.com/sw2/sales/d6t0buupk4 og yderligere information findes desuden på www.søllerødjazzklub.dk  

     
LF
Find informationer om foreninger, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer og foreninger i Rudersdal kommune; 
dvs. Birkerød, Bistrup, Høsterkøb, Holte, Nærum, Skodsborg, Søllerød, Trørød, Vedbæk, Øverød
 - på ABC By RuRudersdal WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland, Storkøbenhavn.
  
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk

 

  FRITID OG FORENINGER
tilføj
tilføj
tilføj
tilføj
 Kontakt os
tilføj