Søllerød Jazzklub - Jazz i Rudersdal

Fredag den 1. februar kl. 21.00
Den ægte livsglade New Orleans jazz kommer i højsædet, når Norbert Susemihl's Joyful Gumbo kommer på scenen i Søllerød Jazzklub, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte
 

Fredag den 1. februar byder Søllerød jazzklub på et virkelig professionelt New Orleans orkester, som nærmest tager gæsterne med på en rejse gennem den ældre jazzhistorie.

Repertoiret strækker sig fra traditionel jazz, Ragtime, Calypso, Swing, Gospel og til Rhythm & Blues, det hele serveret i en frisk og energisk udgave.  

 

Orkesterets 6 medlemmer har spillet sammen i mange år, men de kan stadig inspirere hinanden med deres forrygende spilleglæde.

Søllerød Jazzklub New Orleans jazz februar 2019.jpg

 

I spidsen for orkesteret står trompetisten Norbert Susemihl, der er født 1956 i Hamburg. Som 22-årig kom han i 1978 første gang til New Orleans, og siden 1980 har han hvert eneste år tilbragt flere måneder i denne jazzens fødeby, hvor han spiller med de lokale bands. Susemihl pendler hele tiden mellem jazzfestivaler, sin fødeby Hamburg, sit andet hjem i New Orleans og sit danske hjem i Præstø.

 

Klarinettisten Chris Tanner er født 1978 i Melbourne, Australien. Han har spillet klarinet i over 25 år, og efter en Europa turne flyttede han til Danmark i 2009, hvor han har spillet med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen og Ole ”Fessor” Lindgren.

 

Den svenske trombonist Hans Ingelstam er født 1944 i Stockholm. Allerede som 15-årig spillede han i Stockholm med George Lewis og noget senere med bl.a. Bud Freeman og Doc Cheatham, alle kendte New Orleans musikere. Han har deltaget i 14 verdensturneer.

 

Pianisten Morten Gunnar Larsen er født i Norge. Han er en af verdens bedste pianister indenfor Ragtime og Stridepiano. Han blev færdiguddannet på det Norske Musikakademi i 1978,hvorefter han tilbragte flere år i New Orleans og New York. Han har eget band i Norge, hvor han har modtaget adskillige priser og udmærkelser

 

På kontrabas kommer Jens Kristian Andersen, orkesteret eneste dansker, født i Aarhus 1978. Han har fået en klassisk uddannelse på Fyns Musikkonservatorium i Odense. Han har spillet kontrabas siden 1997, og hans repertoire omfatter, foruden jazzens forskellige stilarter, også klassiske koncerter.

 

Den norske trommeslager Torstein Ellingsen er født 1966 i Oslo. Han fik sit første trommesæt i 1980, og siden er det bogstaveligt gået slag i slag. Som medlem af forskellige jazzbands har han deltaget i mange pladeindspilninger og jazzfestivals i hele Skandinavien.

 

Det er kort sagt en virkelig international og dygtig besætning, der kommer på scenen hos Søllerød Jazzklub fredag den 1. februar kl. 21 i Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte

Billetprisen for medlemmer er kr. 125,- og for gæster kr. 150,-

Der kan købes billetter ved indgangen, men det er en god ide at købe billetter allerede nu via jazzklubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk  Her kan man for kun kr. 100,- også tegne medlemskab for 2019.

 
Find informationer omJ azz i Rudersdal,  foreninger, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer og foreninger i Rudersdal kommune; 
dvs. Birkerød, Bistrup, Høsterkøb, Holte, Nærum, Skodsborg, Søllerød, Trørød, Vedbæk, Øverød
 - på ABC By RuRudersdal WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland, Storkøbenhavn.
  
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk
  Fritid og foreninger
tilføj
tilføj
tilføj
tilføj
 Kontakt os
tilføj