Søllerød Jazzklub - Jazz i Rudersdal

Søllerød jazzklub holder nytårstraditionerne
i hævd!

 

De seneste 34 år har Søllerød Jazzklub budt det nye år og sine medlemmer og gæster velkommen med Niels Jørgen Steens A-Team. Det sker naturligvis også i 2019, hvor klubben fredag den 4. januar slår dørene op i Mariehøj Kulturcenter til en festlig og swingende aften, hvor musikken kører fra kl. 21 til ca. 24.

 

The A-Team er spækket med stjerner fra den hjemlige jazzscene, og det er en ren fryd at høre det godt sammenspillede orkester boltre sig i Niels Jørgen Steens swingende arrangementer. Det er tydeligt at musikerne holder af at mødes og spille sammen. Der er liv og glæde på scenen, og det forplanter sig selvfølgelig også til publikum.

 

Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere. Orkestret spiller i mange forskellige tempi og med vekslende solister, det hele med det fællestræk, at alt fremstår smukt, melodisk og rytmisk, som når denne jazzform bare er allerbedst.

Niels Jørgen Steens A_Team 4 januar 2019 .jpg

  

Musikerne udstråler godt humør og stor spilleglæde, de kender hinandens unoder og orkestret fremstår derfor som en homogen og veltrimmet enhed. Musikerne er alle meget dygtige instrumentalister, som er i stand til at aflevere soli af virkelig høj kvalitet. Kort og godt: Et bedre band er svært at opdrive i Danmark.

 

The A-Teams repertoire er et bredt udsnit af jazzen, og orkestret repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rythm ’n’ blues. 

 

The A-Team er et orkester bestående af musikere fra alle jazzens stilarter. Jesper Thilo og Flemming Madsen har deres rødder i 30ernes musik, mens Morten Højring og Tomas Franck er hardcore be-bopper med hjertet hos Parker, Rollins og Coletrane. Uffe Markussen har spillet med A-Teamet siden 1985, og han har siddet i DR’s Bigband siden 1989. Den svenskefødte Vincent Milsson, er en af vore bedste jazzbasunister som udover at spille med the A-team har arbejdet i snart 40 år som komponist og arrangør og dirigent i DR’s Bigband. Mårten Lundgren er en stor svensk trompetist, som har spillet nyere jazz med det velrenommerede svenske Tolvan bigband, og samtidig har rødderne solidt plantet i den spillestil, der forbindes med Clark Terry og Clifford Brown. Bassisten Ole Skipper Mosgaard har arbejdet med praktisk talt alle de amerikanere, der har besøgt Europa - fra Harry “Sweets” Edison til Milt Jackson. Trommeslageren Roger Berg er den stilsikre ankermand, der, stærkt inspireret af Buddy Rich, til daglig spiller i både Monday Night Bigband og Tivolis Bigband, og som i Sverige har sit eget store big band, der har gæstet Søllerød jazzklub mange gange.

Vokalisten er en af Danmarks bedste. Bobo Moreno debuterede i 1988, og han har siden optrådt på de fleste danske jazzscener, herunder DR’s bigband og Søllerød jazzklub mange gange.

Lederen af det hele er jo pianisten Niels Jørgen Steen, der har været aktiv jazzmusiker siden 1958, Han har i forskellige sammenhænge nok besøgt Søllerød jazzklub 40-50 gange, så han behøver ikke nærmere præsentation. Niels Jørgen Steen fylder i øvrigt 80 år den 7. februar, så måske får han en lille fødselsdagssang.

 

Det hele foregår fredag den 4. januar i Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte

Entre for medlemmer kr. 125,- og for gæster kr. 150,-  Entreen kan betales ved indgangen, eller man kan i forvejen købe billetter via klubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk , hvor man også kan se oplysninger om klubbens kommende arrangementer og om klubben i øvrigt.

 

Medlemskab af klubben i 2019 kan ligeledes tegnes via hjemmesiden, eller det kan tegnes i løbet af aftenen den 4. januar.

 
Find informationer omJ azz i Rudersdal,  foreninger, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer og foreninger i Rudersdal kommune; 
dvs. Birkerød, Bistrup, Høsterkøb, Holte, Nærum, Skodsborg, Søllerød, Trørød, Vedbæk, Øverød
 - på ABC By RuRudersdal WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland, Storkøbenhavn.
  
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk
  Fritid og foreninger
tilføj
tilføj
tilføj
tilføj
 Kontakt os
tilføj