Søllerød Jazzklub, Jazz i Rudersdal

Søllerød Jazzklub Paul Harrison 2 november 2018.jpg

 
Paul Harrisons Band, som har en besætning på 3 engelske og 3 danske musikere, spiller fuldblods jazz i international klasse. Repertoiret strækker sig fra tempofyklte numre til smukke ballader, det hele i stramme arrangementer, men hele vejen sidder det gode humør i højsædet.

Paul Harrisons band blev etableret i 1998, så i år fejrer de 20 års fødselsdag. I spidsen for bandet står den engelske klarinettist og saxofonist Paul Harrison. Med sig fra England har han basunisten Kevin Grenfell og Peter Williams, der spiller bas.

De danske medlemmer af bandet er pianisten Søren Stausbøl, guitaristen Bo Møller Petersen og trommeslageren Mikkel Find.

Paul Harrisons Band besøgte Søllerød Jazzklub første gang i 2005, og i de forløbne 13 år, har han med stor succes været på besøg 3 gange i jazzklubben. Fredag den 2. november kl. 21:00 – 23:30 kan man, hvis man har hørt Paul Harrison ved hans tidligere besøg, glæde sig til et genhør, men alle jazzklubbens gæster kan i alle tilfælde glæde sig til en munter aften med god og glad jazz.

Det hele foregår i Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte. Entre for medlemmer er kr. 125,- og for gæster kr. 150,-. Entreen kan betales ved indgangen, eller man kan i forvejen købe billetter vi jazzklubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk

Ved klubbens seneste arrangementer i Mariehøj har der været mulighed for at købe middag inden koncerterne, men restauratøren har opsagt sin forpagtning, så middag i restauranten inden koncerten er desværre ikke muligt.

Men baren, hvor der sælges vin, øl og vand bliver åbnet og den bliver betjent af jazzklubbens folk. 

 

Yderligere oplysninger om klubben findes på jazzklubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk
og evt. hos formanden Jens Bruhn, tlf. 7268 1080.

 

 
 
LF
Find informationer om Jazz, jazzklubber, foreninger, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer og foreninger i Rudersdal kommune; 
dvs. Birkerød, Bistrup, Høsterkøb, Holte, Nærum, Skodsborg, Søllerød, Trørød, Vedbæk, Øverød
 - på ABC By RuRudersdal WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland, Storkøbenhavn.
  
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk

 

  Fritid og foreninger
tilføj
tilføj
tilføj
tilføj
 Kontakt os
tilføj