Rudersdal Vin ApS - Vin take away - Gratis udbringning i HELE Rudersdal kommune
Rudersdal Vinhandel. Vinhandel Birkerød, Vinhandel Rudersdal

Rudersdal ABC By - Rudersdal WEBBY præsenterer: Rudersdal Vin - www.rudersdalvin.dk 
Vinhalden Birkerød, Vinhalden Holte, Vinhalden Nærum, Vinhalden Rudersdal, Vinhalden Søllerød, Vinhalden Vedbæk,
  
Vinhandel  i Rudersdal  kommune, region hovedstaden
Rudersdal Vin i Birkerød tilbyder "Gratis levering i Rudersdal og Hørsholm indenfor 4 timer.

Vi kører også selv ud i Storkøbenhavn og Nordsjælland og tilbyder gratis levering ved 12 flasker. Ring og bestil på 26234748 eller jesper@rudersdalvin.dk - www.rudersdalvin.dk 

VIN - TAKE AWAY: Husk vi leverer gerne den gode vin personligt og direkte til jeres hoveddør, carport eller skur. GRATIS i Rudersdal – FRIT i Storkøbenhavn v/12 fl.

 

Vil I selv hente vinen kommer vi gerne ud til bilen og fylder bagagerummetVi bruger handsker og håndsprit og ingen andre håndterer vores lager. 


Coronainformation - Nyhedsbrev fra Rudersdal Vin ApS - marts 2020. 

Kære alle

Tak for alle jeres positive tiltag ifm COVID 19 og nedlukning af Danmark – det støtter vi op om,
Desuden fortsætter vi som før, med at handle lokalt, hvor muligt.

Rudersdal Vin holder åbent på Bregnerødvej 132B i Birkerød alle hverdage kl 11-18:00 for afhentning af Take Away vin samt udkørsel af bestilte varer.  Sikker afhentning kan ske udenfor på P-plads, hvor vi læsser direkte til bagagerum – i sikker afstand og med handsker.

Eftersom Rudersdal Vin har baseret vores koncept på at give folk et samlingspunkt for vinelskere og afholder smagninger flere gange ugentligt, er vi hårdt ramt på vores primære forretningsområde med kancelleringer etc.  

Vi har omstillet os, så vi nu tilbyder gratis levering af vin indenfor 4 timer i hele Rudersdal Kommune
under overskriften 'Autentiske vinoplevelser leveret direkte til døren'.  I kassen, som altid før, lægges beskrivelse og historie af vinene.

Ligeså arbejder vi på at digitalisere vores community bl.a. med en DIY vinsmagning hjemme (Do It Yourself/ virtuel) vinsmagning i familiens skød med vores prøvekasse med tilhørende video, vinfakta og smageskema.  Senere følger efter samme koncept – wine & dine samt WineMakersDinner med video præsentation - eventuel online – fra vingården i Italien.

Tænker kun positivt og takker alle vores kunder for deres loyalitet og opbakning og for de mange ordrer. Vi takker vores samarbejdspartnere og den danske Regering for den flotte opbakning til os små niche virksomheder.
Vi skelner positivt imellem ’vilkår og problemer’, men glæder os dog mest til at vi igen - og snart - kan byde vores mange kunder velkommen i vinkælderen, møde dem fysisk og byde på et godt glas vin mens de handler. 

Vores populære Torsdag og Fredags bar er midlertidigt stoppet og vi håber selvfølgelig på at kunne genoptage disse, så snart det er muligt.  Følg os gerne på vores hjemmeside, www.rudersdalvin.dk  og Sociale Medier.

På gensyn og med vinlig hilsen

Jesper Clausen, ejer og sommelier 


Vinhandel, Vinhandlere Birkerød, Rudersdal, Rudersdalvin ApS
Vinsmagning Birkerød_Vinsmagning Rudersdal; Rudersdal Vin .jpg
 
LL

 

LL
Find informationer om vinhandlere, vinhandel, virksomheder, håndværkere, butikker, arrangementer og foreninger i Rudersdal kommune; 
dvs. Birkerød, Bistrup, Høsterkøb, Holte, Nærum, Skodsborg, Søllerød, Trørød, Vedbæk, Øverød
 - på Rudersdal ABC By - Rudersdal WEBBY - dit lokale internet med søgemaskine i Region Hovedstaden, Nordsjælland, Storkøbenhavn.
  
Copyright dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger
www.rudersdal.webby.dk - www.alleroed.webby.dk - www.furesoe.webby.dk - www.odsherred.webby.dk - www.assens.webby.dk

 

   Erhverv
 
tilføj
 
tilføj
 
tilføj
 
tilføj